Solutii de securitate cibernetica Forcepoint

Forcepoint este cea mai importanta companie de securitate cibernetica in domeniul protectiei datelor si utilizatorilor.

Forcepoint este nominalizata ca alegere a clientilor in raportul Gartner – Peer Insights 2020 „Voice of the Customer”: Enterprise DLP

Solutiile bazate pe comportament ale Forcepoint se adapteaza la risc in timp real si sunt livrate printr-o platforma de securitate care protejeaza utilizatorii retelei si accesul acestora la cloud, impiedica scurgerea datelor confidentiale din reteaua organizatiei si elimina bresele de securitate cauzate de persoane din interior.

Prevenirea pierderii de date

Solutiile Forcepoint

Forcepoint DLP ofera securitate axata pe interactiunea utilizatorilor cu datele sensibile din aplicatiile cloud, stocate in reteaua companiei, pe e-mail si website. Fiind cea mai completa platforma de protectie a datelor din industrie, Forcepoint DLP este recunoscuta ca lider de piata de catre analistii in securitate cibernetica  pentru performantele sale in explorarea datelor , controlul dispozitivelor, monitorizarea retelei si a extensiilor in aplicatii cloud. Forcepoint DLP este, de asemenea, singura solutie din industrie care a adoptat o abordare centrată pe utilizator, axata pe intelegerea comportamentului uman.

97%

dintre clientii chestionati declara ca este valoroasa capacitatea de a stabili politici o singura data utilizând Forcepoint DLP Unified Policy Enforcement.

92%

dintre clientii chestionati raporteaza ca eficienta solutiei Forcepoint DLP este mai buna decat ce a concurentilor.

E timpul sa treceti la solutia de prevenire a pierderii de date Forcepoint?

Forcepoint Email Security utilizeaza un motor de clasificare avansata (ACE – Advanced Classification Engine) pentru a identifica amenintarile care pornesc de la spamul enervant pana la atacuri avansate de malware, phishing si “e-mail de afaceri compromise”(BEC – Business EmailCompromise).

O poarta web securizata ofera protectie impotriva amenintarilor de securitate online, prin aplicare politicilor de securitate ale companiei si prin filtrarea traficului malitios in timp real. Cel putin, o poarta web securizată ofera filtrare URL, controale pentru aplicatii web si detectarea si filtrarea codului malitios. Caracteristicile de prevenire a scurgerii de date sunt, de asemenea, esentiale. Secure Web Gateway de la Forcepoint este “cloud security you can trust” — distribuit la scara globala.

Securitate Web si Email

100%

detectarea malware-ului Sandbox

99%

rata de detectare a spamului in fiecare luna

CASB (Cloud Access Security Broker)

CCASB sau Cloud Access Security Broker este o categorie de produse de securitate cibernetică construite special pentru mediul cloud. Proiectat pentru a sta fizic sau logic intre aplicatiile cloud si utilizatorii acestora, Forcepoint CASB ofera vizibilitate asupra utilizarii si control al securitatii.

Forcepoint CASB ofera vizibilitate completa asupra shadow IT, acces mobil securizat la aplicatii cloud si previne compromiterea conturilor.

0

aplicatii cloud care nu sunt protejate de solutia Forcepoint CASB

1000+

activitati monitorizate pentru fiecare aplicație cloud

Industrii

 • Financiar

 • Medical

 • Utilitati

 • Productie

 • Telecomunicatii

Top companii care folosesc solutiile Forcepoint

Cele mai bune practici pentru protectia datelor

Alegand solutia work from home pentru majoritatea angajatilor, strategia de protectie a datelor mai este valabila?

Contacteaza-ne acum

O abordare cuprinzatoare a securitatii cibernetice necesita solutii si servicii care asigura securitatea datelor, a infrastructurii si a utilizatorului pe intreaga durata a amenintarilor. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Politica de confidentialitatePolitica cookies

  FacebookLinkedinTwitterNewsletter

  PowerNet Consulting – Adresa: str. Ernest Brosteanu, nr.29, sector 1, Bucuresti, cod 010527 | Telefon: +4021-201.94.81 | Fax: +4021-212.39.34 | office@power.ro
  Site-ul este protejat prin reCAPTCHA. Se aplica politica de confidentialitate si termenii si conditiile Google.