Solutii IT pentru Munca de Acasa – Conexiuni Sigure

Solutii IT pentru Munca de Acasa – Conexiuni Sigure

munca-de-acasa

Munca de Acasa si Conexiuni Criptate

Tot mai multe firme din Romania opteaza pentru munca de acasa a angajatilor, iar acest context aduce cu sine numeroase provocari pe partea de securitate a resurselor companiei.

Pentru a facilita munca de acasa, Power NET vine cu patru solutii eficiente care sa faca imbatabila securitatea conexiunilor angajatilor care lucreaza remote sau de acasa.

Companiile care ofera acest beneficiu extrasalarial unor angajati, cauta sa-si protejeze securitatea acceselor. De cele mai multe ori, o parola puternica nu este suficienta pentru a proteja conexiunile. Cea mai usoara masura de preventie pentru astfel de situatii este limitarea numarului de conexiuni directe si utilizarea unor tehnologii avansate pentru a cripta conexiunile.

1. Gemalto Safenet eToken

SafeNet eToken 5110 permite o autentificare extrem de sigura, in doi factori, la serverele companiei, la proiectele la care se lucreaza de la distanta. In plus, acesta permite si semnatura digitala si autentificare pre-boot.

2. IAM – FortiToken Mobile

Evita bresele de securitate, infectarea cu malware a retelei si a calculatoarelor care acceseaza serverele companiei de la distanta si eventuale probleme cu politicile de confidentialitate a datelor transmise in retea. FortiToken Mobile este o aplicatie disponibila atat pe dispozitivele cu sistem de operare Android, cat si pe cele cu iOS, care, prin intermediul unui jeton de securitate creaza o conexiune sigura.

3. Solutie Chatbots Romania – Cresterea Calitatii Serviciilor

Cresterea calitatii serviciilor tale, raspunsurile promte pentru clienti sau in departamentele interne ale firmei sunt vitale pentru eficientizarea proceselor de munca si satisfactia clientilor.

4. Extra: VPN – O Solutie Complexa de Securitate

Un VPN (Virtual Private Network) creste securitatea calculatoare conectate pentru a lucra remote din diverse locatii. Forcepoint N330 sau N335 sunt solutiile pe care ti le recomandam datorita sigurantei si stabilitatii oferite. Nu stii pe care sa o alegi sau cum sa implementezi o astfel de solutie in afacerea ta? Contacteaza-ne si te ajutam.

Daca vrei un audit de securitate si o oferta personalizata solicita asta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now