Digitalizarea IMM-urilor | Solutii Digitalizare

Programe, solutii SaaS (Software-as-a-Service) si solutii IT complete pentru digitalizarea IMM-urilor conform ghidului propus pentru finantare prin fonduri europene de 30.000 – 100.000 de euro a intreprinderilor mici si mijlocii.

Transformarea digitala si-a facut intrarea in aproape toate ramurile de activitate si firmele. Astfel incat Digitalizarea, precum si colectarea si analiza in scopuri precise ale datelor digitale determina exact cum va evolua compania viitorului.

Chatbots & Clients onboarding platform

Platforma Druid ofera asistenti virtuali, ce pot fi folositi in procesele de asistenta:

 • clienti
 • vanzări
 • marketing

 • resurse umane
 • financiar-contabilitate
 • call center si helpdesk

Disponibilitatea acestora de 24/7 sustine eficientizarea afacerii si creste calitatea serviciilor oferite clientilor, respectiv cresterea productivitatii si performantei angajatilor. Serviciile oferite de platforma Druid sunt destinate atat clientilor interni ai companie, cat si celor externi, fiind disponibile via web.

Platforma Druid foloseste tehnologii de varf oferite de partenerii tehnologici din zona cloud si inteligenta artificiala (Azure, Microsoft Cognitive Services, Bot Framework), precum si o serie de canale de comunicare utilizate pe scara larga (Facebook, Messenger, Skype, WeChat, Twilio sau Slack), fiind complementara oricarui sistem informatic intern utilizat de catre o companie.

IDEMIA a dezvoltat Digital Enablement Platform care raspunde tuturor acestor nevoi intr-un singur punct. Solutia IDEMIA ofera inrolarea, tokenizare și provizionarea perfecta – permitand furnizorilor de carduri digitale sa le faca functionale in cateva minute. Platforma digitala de activare ofera o gama completa de provizionare – pentru un element securizat încorporat (eSE – embedded secure element), o cartela SIM sau software-ul Host Card Emulation in cadrul unei aplicatii mobile. De asemenea, poate furniza solutii hibride care utilizeaza un mediu de executie de incredere.

Bazat pe cloud si foarte rapid de implementat, Digital Enablement Platform de la IDEMIA este ideala pentru toate tipurile de furnizori de plati si optiuni de tip wallet. Institutiile financiare pot satisface cererea din ce in ce mai mare de platii mobile fara probleme, oferind propriile carduri digitalizate folosind tehnologia HCE, in timp ce aplicatiile de tip wallet ale tertelor parti precum Android Pay, Apple Pay și Samsung Pay sunt complet acceptate. In calitate de furnizor de incredere pentru 1.800 de institutii financiare, IDEMIA a conceput aceasta solutie in conformitate cu toate standardele si certificarile majore ale retelei de plata.

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  ECM (Enterprise Content Management)

  ELOenterprise are o arhitectura de platforma robusta si scalabila, special dezvoltata pentru a solutiona aceste provocari. ELOenterprise ECM face diferenta, dovedindu-si iar si iar eficienta la nivel de institutii administrative si corporatii, care opereaza similar la scara mondiala.

  ELOenterprise este un software robust, compatibil cu toate sistemele de operare, precum Windows, macOS, UNIX sau Linux.

   Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

   Digital signature

   Namirial este un furnizor de servicii de încredere, axat pe abordarea pietei in crestere rapida a Digital Transaction Management (DTM), care include semnaturi electronice conforme legal, gestionarea sii urmarirea fluxurilor de documente, efectuarea tranzactiilor sigure si asigurarea stocarii sigure a datelor.

   A devenit lider al pietei de Trust Services datorita faptului ca integreaza intr-o singura platforma, perfect, toate cazurile de utilizare: tipurile de semnatura, experientele utilizatorului si se poate adapta in functie de nevoile clientului.

   Faceti munca la distanta mai rapid si mai usor de aplicat: de la contractele de vanzare si oferte pan la deschideri de cont si facturi, DocuSign eSignature este modalitatea #1 din lume de a trimite si semna practic de oriunde si oricand. Deoarece face parte din Cloud DocuSign Agreement, puteti extinde aceste beneficii si la alte etape ale procesului de acord, cum ar fi pregatirea, actiunea si gestionarea acordurilor.

   DocuSign eSignature accelereaza acordurile, elimina sarcinile manuale si faciliteaza conectarea cu instrumentele si sistemele pe care le utilizati deja. DocuSign eSignature elimina sarcinile manuale si creste confortul clientilor si angajatilor.

    Cere o oferta pentru solutii digitalizare - Digital signature

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

     Cere o oferta pentru solutii digitalizare - RPA

     Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

     Robotic process automation (RPA)

     Spre deosebire de alte solutii IT traditionale, RPA permite organizatiilor sa automatizeze fractiuni din costul si timpul alocat anterior diverselor procese. RPA este, de asemenea, de natura non-intrusiv si exploateaza infrastructura existenta fara a provoca perturbari la sistemele de baza, care ar fi dificil si costisitor de înlocuit. Cu RPA, eficienta costurilor si conformitatea nu mai reprezinta un cost de operare, ci un produs secundar al automatizarii.

     Robotii RPA de la UiPath sunt capabili sa imite multe actiuni ale utilizatorilor umani – daca nu chiar toate. Se conecteaza la aplicatii, muta fisierele si folderele, copiaza si insereaza date, completeaza formularele, extrage date structurate si semi-structurate din documente, rasfoieste browsere si multe altele.

     UiPath robots ruleaza automatizarile pe care le-ai creat in UiPath Studio. Implementati roboti la scara in intreaga organizatie si gestionați in siguranta robotii cu ajutorul UiPath Orchestrator. “Colaboratorii” – roboti, lucreaza cu dvs. pentru a accelera activitatile de service, asistenta si alte sarcini deprtamentale – orice sarcina in care implicarea umană este esentiala.

     Ei functioneaza fara atingere umana, maximizand beneficiile costurilor si performantei pentru orice varietate de activitati de back-office. Robotii tai invata abilitati noi datorita inteligentei artificiale (AI). Adaugati inteligenta artificiala automatizarilor dvs. – totul in sistem ‘drag and drop’.

     Middleware / ESB (Enterprise Service Bus)

     WSO2 Enterprise Integrator este construit pentru a rezolva provocarile de integrare cu care se confrunta intreprinderile moderne. Ofera o integrare centralizata middleware/ESB care are capacitati de integrare a datelor, a proceselor precum si integrare B2B. Pe langa fluxurile de integrare pe termen scurt, acesta poate fi utilizat pentru a gestiona procesele de afaceri pe termen lung. De asemenea poate realiza analiza pentru o monitorizare completa in retea, capabilitati de interpretare a mesajelor trunchiate precum si capabilitati pentru a rula microservicii ale fluxurilor de integrare.

     O gama larga de conectori si abstractizari la nivel inalt pentru a simplifica interactiunea cu sisteme terte, cu peste aproape 200 de conectori pentru conectarea tip out-of-the-box precum si la serviciile customizate.

      Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

      Buy now