Solutii de mobilitate

Mobile Device Management (MDM)

Protectia datelor mobile in varianta simplificata. Se obtine imediat securitatea datelor în timp real.

Protejati datele de pe dispozitiv oriunde ai lucra – in cloud, la birou sau acasa. Pastrati datele in siguranta impotriva amenintarilor de orice fel, impotriva partajarii sau accesului de catre utilizatori, aplicatii si retele neautorizate.

 • Obtineti detectarea si remedierea amenintarilor pe dispozitiv
 • Aparati-va impotriva amenintarilor asupra dispozitivelor, aplicatiilor si retelelor.
 • Nu este necesara conexiunea la Internet.
 • Protejati impotriva dispozitivelor iOS si Android care vor sa acceseze date.

MobileIron Unified Endpoint Management (UEM) ofera fundamentul primului cadru de securitate a economiei centrat pe dispozitive mobile, printr-un sistem de tip “zero trust enterprise security framework”. MobileIron UEM pune securitatea mobila in centrul activitatii dvs. si va permite sa construiti pe ea tehnologii de activare, cum ar fi zero sign-on (ZSO) sau “user/device authentication”, sau multi-factor authentication (MFA), precum si mobile threat detection (MTD).

VMware Workspace ONE, o platforma digitala bazata pe inteligenta artificiala. Workspace ONE integreaza controlul accesului, gestionarea aplicatiilor si gestionarea mai multor platforme de management intr-una singura fiind disponibil ca serviciu in Cloud sau ca implementare locala.

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Consolideaza administrarea dispozitivelor mobile, desktopurilor (inclusiv Windows 10 și macOS), dispozitivelor tip rugged precum si alte dispozitive. Reduceti costurile si imbunatatiti securitatea cu un management modern in timp real, in toate cazurile de utilizare (inclusiv BYO).

  Microsoft Intune este un serviciu bazat pe cloud care se concentreaza pe managementul dispozitivelor mobile (MDM) si gestionarea aplicațiilor mobile (MAM). Intune este inclus in Enterprise Mobility + Security (EMS) suite, permite utilizatorilor sa fie productivi, protejand datele organizatiei dvs.

  Se integreaza cu alte servicii, cu Azure Active Directory (Azure AD) – pentru a controla cine are acces si la ce are acces sau cu Azure Information Protection pentru protectia datelor, inclusiv cu Microsoft 365. Atunci cand se utilizeaza cu Microsoft 365, putem permite fortei de munca sa fie productiva pe toate dispozitivele lor, pastrand protejate informatiile organizatiei.

   Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

   Virtual Desktop Infrastructure (VDI)

   Virtual desktop infrastructure (VDI) de la VMWare se foloseste la utilizarea masinilor virtuale pentru a furniza si gestiona virtual desktops. VDI găzduiește medii desktop pe un server centralizat si le implementeaza la cererea utilizatorilor finali.

   VDI, prin hypervisor imparte serverele in virtual machines care, la rândul lor, gazduiesc desktopuri virtuale, pe care utilizatorii le accesează de la distanta de pe dispozitivele lor. Utilizatorii pot accesa aceste desktopuri virtuale de pe orice dispozitiv sau locatie, iar toate procesarile se fac pe serverul gazda. Utilizatorii se conectează la desktopul propriu prin intermediul unui broker de conexiune, care este “software-based gateway” si care actioneaza ca un intermediar intre utilizator si server.

   VDI asigura transformarea fortei de munca, permitand utilizatorilor fara a compromite securitatea sau experienta de inalta calitate a utilizatorului final si eficientizand resursele si managementul IT. Compania Dell este pozitionat ain mod unic pentru a oferi solutii complete de la core la cloud catre enduser.

   Solutiile VDI si thin-client imbunatatesc securitatea prin stocarea centralizată a IP, a datelor si a aplicatiilor in datacenter, thin-clients fiind rezistenti la virusi si malware.

   Office Application

   Microsoft 365 (fost Office 365) de la Microsoft, este mediul cloud de productivitate care reuneste cele mai bune aplicatii Office cu puternicele servicii cloud, gestionarea dispozitivelor si securitatea avansată. Conectati angajatii la persoane, informatii si continutul de care au nevoie pentru a imbunatati productivitatea si a transforma colaborarea.

   Transformati modul in care va gestionati firma si simplificati modul de lucru cu instrumente moderne, care fluidizeaza procesele de business. Contribuiti la protejarea angajatilor, datelor si informatiilor clientilor cu securitate la nivel de intreprindere in care puteti avea incredere.

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

    Buy now