PowerNet aduce in portofoliul sau de solutii un nou producator: IVANTI – IT Service & Asset Management Software Solutions

PowerNet aduce in portofoliul sau de solutii un nou producator: IVANTI – IT Service & Asset Management Software Solutions

Pentru a veni in ajutorul companiilor din Romania, PowerNet aduce in portofoliul sau de solutii una dintre companiile de top, singura care ofera o suita completa de operatiuni IT unificate – IVANTI.

Compania a rezultat in urma fuziunii dintre LANDESK si HEAT Software (Lumension), care, mai bine de 30 de ani, au oferit solutii informatice centrate pe utilizator, menite sa creasca productivitatea utilizatorilor, reducand, in acelasi timp, riscul de securitate IT.

IVANTI este prezenta in 23 de tari si a castigat increderea a 78 de companii din Fortune 100!

Solutiile si produsele IVANTI unifica toate piesele IT si ajuta clientii sa raspunda cerintelor utilizatorilor si schimbarilor de pe piata, sa respecte regulamentele si sa securizeze intreaga organizatie, reducand costurile.

Ce ofera IVANTI sub umbrela “unified IT”?

– IT Service Management
– Asset Management
– Unified Endpoint Management, Security Management pentru toate sistemele de operare intr-un mod unificat: Windows, Linux, Mac, iOS, Android
– Identity Management
– License Optimisation
– Automation
– User Management.

Toate acestea, ne-au determinat sa aducem produsele IVANTI in portofoliul nostru.

Ne dorim sa ajutam clientii nostri sa unifice procesele IT si operatiunile de securitate pentru a gestiona si asigura mai bine locul de munca in era digitala.

Pentru inceput, vrem sa va aducem la cunostinta cateva produse IVANTI:

PATCH FOR ENDPOINT MANAGER

O strategie de securitate complexa incepe cu patch-uri.

Patch for Endpoint Manager poate detecta rapid vulnerabilitatile din Windows, Mac OS, Linux si sute de aplicatii terte (Acrobat Flash / Reader, Java, browsere Web etc.) si pot implementa patch-uri testate oriunde aveti nevoie.

Click aici pentru detalii >>

DEVICE CONTROL

Usor si simplu, imbunatateste politicile de securitate al dispozitivelor si encryptiei datelor.

Ideal pentru servere, dispozitive precum POS-uri si ATM-uri sau endpoint virtuale. Device Control va permite sa identificati rapid si sa blocati dispozitivele si porturile pentru a preveni utilizarea neautorizata si a impiedica instalarea si executia aplicatiilor necunoscute.

UNIFIED ENDPOINT MANAGER (Ivanti UEM)

Servicii complete de unificare a managementului a punctelor finale pentru toate dispozitivele.

Ivanti UEM creste productivitatea utilizatorilor si a departamentului de IT, ajutand administratorii IT sa adune date detaliate despre dispozitive, sa automatizeze implementarea de software si sisteme de operare, sa personalizeze mediile de lucru si sa repare repede problemele utilizatorilor.

Mai multe detalii aici>>

Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre cum va pot ajuta produsele IVANTI contactati reprezentantii de vanzari PowerNet pentru detalii la: sales@power.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now