Pariu pe solutiile de securitate IT Forcepoint pentru 2019

Pariu pe solutiile de securitate IT Forcepoint pentru 2019

Compania locală Power Net Consulting, specializată în integrarea de soluţii IT&C, a investit peste 10.000 euro în certificări pentru soluţiile furnizate de firma americană de securitate IT Forcepoint cu care a încheiat recent un parteneriat.

Compania americană oferă servicii de securitate web, e-mail, date şi soluţii de securitate mobile. „Investiţia în certificările companiei şi în certificările profesionale pentru inginerii Power Net Consulting până în acest moment depăşeşte suma de 10.000 euro, doar pentru parteneriatul cu compania Forcepoint“, a declarat Emil Munteanu, CEO al Power Net Consulting.

Compania, cu afaceri de 35,5 milioane lei anul trecut, colaborează în prezent cu cinci parteneri pentru soluţiile de securitate IT, printre care se numără Cisco, Fortinet şi CA Technologies. „Anul acesta, cele mai mari venituri pe domeniul securităţii le-am realizat cu producătorul Cisco, dar pentru anul următor estimăm o creştere majora a veniturilor generate de implementări ale soluţiilor de securitate IT Forcepoint by Raytheon.

Această creştere va fi generată de faptul că toate companiile private şi administraţia publică vor fi obligate să implementeze până în luna mai 2018 soluţii de securitate informatică pentru a îndeplini cerinţele noului regulament de protecţie a datelor cu caracter personal (GDPR)“, a explicat el. În aceste condiţii, Power Net Consulting estimează că anul viitor 30% din cifra de afaceri a companiei va fi generată de implementarea soluţiilor Forcepoint. „Veniturile generate vor reprezenta vânzarea licenţelor, cât şi serviciile aferente implementării proiectelor“, a punctat Munteanu. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

Sursa: http://www.zf.ro/business-hi-tech/powernet-consulting-anul-viitor-30-din-venituri-vor-veni-din-solutiile-de-securitate-it-forcepoint-16849117

Photo by Jonathan on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now