Mentenata IT externalizata = timp si bani pentru afacerea ta

Mentenata IT externalizata = timp si bani pentru afacerea ta

Gestionarea eficienta a serviciilor IT intern este mai dificila din cauza complexitatii din ce in ce mai mare a datelor si a tehnologiei folosite. Prin urmare, multe companii realizeaza faptul ca mentenata IT externalizata catre o entitate externa le poate aduce multiple beneficii. 

Te intrebi care sunt principalele motive pentru care ar trebui si tu sa externalizezi suportul IT?

Citeste articolul pe care ti l-am pregatit!

Acces la o intreaga echipa de experti

In momentul in care subcontractezi mentenata IT beneficiezi, imediat si constant, de acces la o echipa de experti. Avand in vedere ca tehnologia reprezinta domeniul nostru principal de activitate, toti angajatii sunt instruiti, in permanenta, pentru a tine pasul cu toate progresele tehnologice. Acest lucru nu este posibil intr-o companie in care activitatea de baza este orientata catre alt segment.

Trebuie sa stii ca serviciile IT sunt un ajutor de nadejde. In contextul in care este posibila aplicarea imediata a tehnologiilor recente, acest tip de asistenta poate contribui la cresterea companiei.

De asemenea, iti oferim asistenta 24/7 si acorduri care garanteaza anumite niveluri de servicii. Ai acces rapid la expertii nostri, de obicei on-line sau prin intermediul unui apel telefonic.

Indiferent de industria in cadrul careia activezi, afacerea ta trebuie sa continue sa implementeze noile tehnologii pentru a putea supravietui.

Cum arata suportul IT astazi? 

Prioritati de reorientare

In momentul in care alegi sa ai mentenata IT externalizata, aloci afacerii tale mai mult timp si mai multe resurse, putandu-te concentra in totalitate asupra ei. In loc sa piarda mult timp pentru a rezolva problemele tehnice, echipa ta are ocazia de a-l folosi in sprijinirea si extinderea afacerii tale. In acest sens, timpul si resursele ar trebui folosite concentrandu-te asupra produselor si serviciilor pe care le oferi.

Un departament IT propriu presupune alocarea de timp si bani pentru recrutarea si instruirea viitorilor angajati. Este un proces costisitor. Iar daca alegi un singur specialist, acesta nu va putea acoperi toate problemele si provocările ce apar.

Costuri mai mici

Desi, inițial, gestionarea interna a IT-ului poate parea mult mai rentabila, vei fi uimit de viteza cu care se adauga cheltuielile. Modernizarile aferente echipamentelor si intretinerea lor constanta pot fi extrem de costisitoare. Trainerii vor solicita, si ei, o parte din bugetul companiei tale.

La aceste aspecte, se adauga problema gasirii spatiului pentru o intreaga echipa IT.

Nu in ultimul rand, daca un server cade sau esti supus unui atac cibernetic, timpul si banii pentru restaurarea datelor si dispozitivelor tale ar putea sa-ti falimenteze afacerea. 

Multe companii tehnologice, inclusiv PowerNet, ofera fie o taxa fixa, fie un plan de plata lunar pentru o mentenata IT externalizata. In acest mod vei sti intotdeauna exact ceea ce vei cheltui.

Contacteaza-ne acum pentru Evaluarea Gratuită IT personalizată firmei tale.

Click aici: https://power.ro/servicii-mentenanta-it/#abonament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now