Cand sa cauti un specialist in asistenta IT?

Cand sa cauti un specialist in asistenta IT?

Cresterea securitatii

In contextul in care nu conduci o companie cu profil IT, este posibil ca echipa tehnica interna sa nu poata proteja datele suficient de bine, asa cum se intampla cand beneficiezi de un serviciu profesional sau un specialist in asistenta IT.

Incalcarile de securitate au crescut in proportie astronomica, hackerii folosind tehnici din ce in ce mai sofisticate.

Conform statisticilor, o companie medie inregistreaza 130 de incalcari de securitate in fiecare an.

Compania ta are nevoie de un flux continuu de intranet si internet motiv pentru care externalizarea IT este solutia pentru a te mentine, fara probleme, intr-o zona functionala.

Ce trebuie sa stii despre atacurile de phishing?

Amenintarile de securitate cibernetica pot crea un nivel ridicat de stres in randul angajatilor.

Calculatoarele, virusii si datele pierdute nu numai ca produc griji excesive insa ele contribuie si la scaderea productivitatii.

In momentul in care angajatii tai stiu ca expertii IT pot fi chemati in ajutor oricand este nevoie si ca sistemele tale sunt cat se poate de sigure, nivelul de anxietate scade iar mediul de lucru este mai placut. 

Recuperare in caz de dezastru?

In cazul unui atac cibernetic, o echipa de experti IT te poate ajuta sa iti recuperezi datele cat mai rapid. Dezastrele naturale pot conduce, de asemenea, la o pierdere de date si dezactivarea computerului. Un incendiu, o inundatie sau un uragan te poate lasa fara curent si acces la date zile sau chiar saptamani.

O companie nu trebuie sa treaca cu vederea rolul oamenilor si procesele implicate in timpul recuperarii datelor in urma dezastrelor. Este necesar sa stim exact atributiile fiecarei persoane atat pe perioada crizei cat si dupa. In timpul oricarui tip de dezastru, o echipa IT cu experienta te va putea ajuta sa ramai organizat si sa revii pe drumul normal cat mai rapid posibil.

De ce sa externalizati asistenta IT catre experti?

Power Net ofera asistenta IT cu experienta si solutii individualizate de peste 20 de ani. Fie ca este vorba despre un server, cloud, telefon sau o alta problema tehnologica, putem pune la dispozitie un plan de servicii IT cuprinzator care sa acopere toate nevoile tehnologice ale companiei tale percum si un specialist in asistenta IT certificat pentru fiecare problema descoperita in compania ta.

Contacteaza-ne acum pentru o Evaluarea Gratuită IT, personalizata firmei tale: https://power.ro/servicii-mentenanta-it/#abonament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now