Atreprenor Diaspora: Hai acasa! la final

In cadrul proiectului Antreprenor Diaspora: Hai acasa! POCU89/3/7/107550, co-finantat de catre Fondul Social European in cadrul Programului Operational Capital Uman (2014-2020), au fost finantate 26 de noi afaceri in diferite domenii de interes. 

Power Net Consulting SRL in calitate de partener in cadrul proiectului si administartor de grant a sprijinit infiintarea a 8 afaceri. In cele ce urmeaza va prezentam realizarile antreprenorior nostrii in decursul celor 18 luni de implementare a proiectului Antreprenor Diaspora: Hai acasa! POCU89/3/7/107550.

Puteti consulta studiul privitor la acest proiect aici:

**** **** **** ****

Experiența acumulata in sistemul de învățământ Britanic, iubirea de a preda si de a împărtăși experiența profesionala de 21 de ani , dorința de a oferi un mediu de învățare cu resurse tehnologice moderne, care lipsesc in școlile din Romania-un mediu axat pe digitalizare, dialog si înțelegere logică au dus la crearea companiei British Dialogic-Digital SRL prin care se urmareste invatarea limbii engleze de la distanta.

Firma nou infiintata este o societate cu profil de lucrari si instalatii electrice, constructii, amenajari interioare, restaurari monumente istorice. Ideea de a reveni in tara linga familia a fost cel mai bun motiv, posibilitatea de a investí intr -o societate cu fonduri europene a fost una din cele mai bune solutii.

Şcoala “DARIANA” Târgovişte propune un model alternativ de educație, prin care copiii să nu mai fie forțați să memoreze informații multiple, ci să înțeleagă conceptele cu care lucrează. Și pentru că în ciclul primar se pun bazele educației copiilor, am gândit o școală performantă.

Ideea de a infiinta aceasta firma a venit din dorinta personala de a livra locuitorilor orasului meu produce naturale, biologice, formulate cu ingrediente de calitate și fără reziduuri chimice sintetice, sa ne permita să ne hrănim si să ne protejeze bunăstarea noastra și a planetei. 

MedAgora sustine eforturile Clientilor nostri de a gasi distribuitori/ parteneri/ clienti pentru farmaceutice, suplimente alimentare, dispozitive, echipamente si consumabile medicale, cosmetice si produse veterinare in piete din toata lumea.

Am aflat de program online, cand inca locuiam in Germania si imi doream sa ma intorc in Romania. Intentionam oricum sa deschid o afacere cu Cursuri online de productivitate si dezvoltare personala, motivatia de a participa la concursul de planuri de afaceri a fost suma nerambursabila oferta in cadrul programului.

Ideea continuarii si promovarii conceptului de reutilizarea a materialelor de constructii s-a bazat pe experienta castigata intr-un prim proiect implementat in perioada 2016-2018 si realizat pe baza specificatiilor tehnice proprii. Avand in vedere experienta pozitiva acumulata, imaginea clara si foarte detaliata a cheltuielilor ce au aparut in toate fazele proiectului, am considerat oportuna continuarea acestui concept si implementarea lui in cel mai scurt timp in alte proiecte noi, asa a aparut Serdofain Countryside.

Zen Wellness Center oferă servicii de solar, masaj, seminare privind nutriție și wellness iar la recepție se pot servi ceaiuri organice detoxifiante. Am lucrat în Marea Britanie timp de 7 ani ca Manager și Administrator General în cadrul unul centru de fitness, wellness & spa și mi-am dorit ca experiența acumulată să poată fi transmisă în cadrul unei afaceri în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now