PowerNet Consulting relanseaza discutia despre securitatea informationala cu o cercetare dedicata si un blog de specialitate

PowerNet Consulting relanseaza discutia despre securitatea informationala cu o cercetare dedicata si un blog de specialitate

Compania de servicii integrate și consultanță IT Power Net Consulting lansează astăzi două provocări mediului de afaceri din România, în principal persoanelor responsabile cu gestionarea infrastructurilor IT sau implicate în activitățile IT ale companiilor și firmelor românești.

Prima provocare este o cercetare pe bază de sondaj menită să stabilească un benchmark privind modul în care responsabilii de IT din companiile românești privesc amenințările prezente și viitoare în domeniul securității informaționale.

Începută în vara acestui an, cercetarea va continua și în luna septembrie, urmând ca rezultatele să fie anunțate în cursul lunii octombrie a acestui an. Toți specialiștii IT interesați pot să completeze formularul aici: http://facebrands.ro/08fir
Emil Munteanu, Managing Partner Power Net Consulting: „Estimăm că în 2016 interesul pentru securitatea informațională a crescut, credem că acum a devenit o prioritate strategică pentru companiile mijlocii și mari și vrem să descoperim cu ajutorul comunității de de profesioniști IT din România care sunt provocările pe care le-au avut până acum precum și la ce se așteaptă de acum înainte ”.

Rezultatele cercetării inițiate de Power Net Consulting vor putea fi dezbătute și pe blogul de specialitate techclub.ro, alături de articole care vor pune în discuție și alte teme importante pentru profesioniștii din domeniu. Astfel, pe lângă securitatea informațională specialiștii Power Net Consulting vor detalia și alte componente importante precum strategii ideale pentru implementarea sau dezvoltarea diverselor aplicații de business necesare în diverse contexte, optimizarea infrastructurii companiilor pe fiecare nivel de complexitate, samd. Accesul la articole va fi liber și gratuit, vor exista însă materiale de specialitate (rapoarte, analize) pentru care va fi necesară înregistrarea.

De asemenea, Power Net Consulting invită întreaga comunitate de profesioniști IT din România într-un grup dedicat de LinkedIn, Grupul TechClub.ro (http://facebrands.ro/ty27w),  unde vor fi dezvoltate și exemplificate temele lansate atât în cadrul cercetării cât și prin articolele publicate pe blog.

Despre Power Net Consulting ( pe scurt Powernet)

Power Net Consulting este una din cele mai vechi companii de IT din România. Înființată în 1999, compania a devenit un lider al segmentului de servicii IT profesioniste, specializându-se atât pe integrarea de soluții cât și pe externalizarea serviciilor IT. În prezent, Power Net Consulting are patru departamente/categorii de servicii: Soluții convergente, Implementare și externalizare IT, Consultanță IT și Dezvoltare proiecte/Fonduri structurale europene.

Powernet susține și industria serviciilor profesioniste în ansamblul ei, fiind membru în cele mai mari inițiative ale industriei: Magurele High Tech Cluster, Different Angle Cluster și Association, Innovative IT Cluster – Cluster 3IT (3ITC), în ultimele 2 Power Net Consulting fiind chiar membru fondator.

Imagine de Darwin Laganzon de la Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buy now